Katarski klub nakon neuspješnog dovođenja Mandžukića našao novu metu i ne pita za cijenu
Mandžukić je bio na korak od prelaska u katarski klub

U Al Rayyanu su opsjednuti sa napadačem španskog tima

Katarski klub nakon neuspješnog dovođenja Mandžukića našao novu metu i ne pita za cijenu

S. Pašalić

Prošle godine u januaru sjajni španski napadač Diego Costa se vratio u Atletico Madrid.

Costa je proveo četiri godine na Stamford Bridgeu igrajući za Chelsea, ali je nakon toga odlučio da se vrati u Madrid, a Atletico je iskeširao 66 miliona eura za njega.

Ipak, Costa je imao dosta problema sa povredama pa je prošle sezone odigrao samo 21 utakmicu i postigao samo pet golova.

Od početka ove sezone napadač Atletica je odigrao šest utakmica i postigao je jedan gol, a čini se da bi već u januaru mogao napustiti Madrid.

Naime vlasnici katarskog kluba Al Rayyan su opsjednuti dovođenjem Coste, a španski AS navodi da su neki razgovori između dva kluba već obavljeni.

Al Rayyan po svaku cijenu želi dovesti 30-godišnjeg napadača koji ima ugovor sa Atleticom do 2021. godine. Nedavno je u posljednji čas propao transfer Marija Mandžukića u ovaj klub, a čini se da je sada našao novu metu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi