Katastrofalne tribine: Kako je moguće da je UEFA odobrila utakmice na stadionu Napolija?

Tragedija se može desiti svakog časa

Katastrofalne tribine: Kako je moguće da je UEFA odobrila utakmice na stadionu Napolija?

Endin Čaušević
Teme:

Fudbaleri Napolija večeras pred svojim navijačima igraju jedan od derbija drugog kola grupne faze Lige prvaka protiv Liverpoola.

Napoli je u prvom kolu odigrao samo 0:0 na gostovanju kod Crvene zvezde, dok je Liverpool pobijedio PSG sa 3:2. Pred ovu sezonu Lige prvaka pričalo se o tome da Napolitanci neće moći igrati na svom San Paolu zbog loših uvjeta na stadionu.

Stadion u Napulju nalazi se zaista u katastrofalnom stanju, te mnogima nije jasno kako je UEFA dala dozvolu da se na njemu igraju evropske utakmice. Tribine su u užasnom stanju, a ispod sjedišta čak postoje rupe kroz koje vrlo lako navijači mogu propasti.

Video koji se pojavio pred današnju utakmicu je šokirao javnost, a koliko je nesigurno biti na tribinama stadiona Napolija najbolje je da pogledate u videoprilogu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

hame
skoči bre možda znaš da letiš..
2 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi