)
Klopp: Ancelotti nas hvalio? Ma to je sve njegova taktika

Nijemac se našalio na presici

Klopp: Ancelotti nas hvalio? Ma to je sve njegova taktika

Edmir Škorić

Način na koji igraju Liverpool i Napoli garant su dobre utakmice, a menadžer Redsa Jurgen Klopp se osvrnuo na sutrašnjeg rivala.

Liverpool sutra gostuje Napoliju u drugom kolu Lige prvaka i to će bez sumnje biti sjajna nogometna predstava.

"Ukoliko postoji neka razlika u kvalitetu dva tima, navijači uvijek mogu da pomognu. Lično, ne vidim neku razliku u kvalitetu između Napolija i nas. Ali, jasno vam je da i gosti mogu da igraju dobro kada je atmosfera na stadionu uzavrela", rekao je Klopp.

Hvalio je sjajni njemački trener Carla Ancelottija.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Dopada mi se Ancelotti i veoma ga poštujem. Bio je sjajan igrač i trener je vrhunske klase. Kao što se kaže u Njemačkoj 'mudar je kao lisica'. To što je ispričao sve lijepe stvari o nama je samo njegova taktika", našalio se Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti