"Moj brat s 38 skoči dva metra i ostane tri minute u zraku, a ti starče imaš 75 godina"

Katia Aveiro napala Florentina Pereza

"Moj brat s 38 skoči dva metra i ostane tri minute u zraku, a ti starče imaš 75 godina"

M. Šljivak

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez (75) odbio je mogućnost da kraljevski klub vrati Cristiana Ronalda.

Perez je u razgovoru s navijačima prije nekoliko dana saopštio kako s Ronalda u 38. godini života nema namjeru vraćati u Madrid.

"Potpišite Cristiana", povikali su navijači Real Madrida Perezu, a predsjednik Kraljeva nije bio baš oduševljen ovim prijedlogom.

"Opet? Pa, njemu je 38 godina", glasio je odgovor Florentina Pereza.

[instagram]https://www.instagram.com/reel/ChIKbY8AnhS/?[/instagram]

Ove riječi zasmetale su sestri zvijezde Manchester Uniteda. Katia Aveiro odlučila je na Instagramu poslati poruku 75-godišnjem šefu Reala i bila je poprilično gruba.

Oglasi

"On možda ima 38 godina, ali može skočiti dva metra i ostati u zraku tri minute. On nema masnoće u tijelu. Imaj poštovanja starče barem prema sebi, imaš 75 godina", poručila je Katia Aveiro.

Cristiano Ronaldo navodno na sve načine pokušava da napusti Manchester United kako bi igrao u Ligi prvaka. Međutim, interesa za njegove usluge nema i izvjesno je da će ostati na Old Traffordu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CdWDwEeApZ3/[/instagram]

Povratak u Real je apsolutno nemoguć. Klub je od njegovog odlaska krenuo u jednom drugom pravcu i dosta je mladih snaga dovedeno u klub u prethodnim godinama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

CR je među Kraljeve stigao 2009. godine iz Uniteda za cifru od 94 miliona eura. Devet godina je igrao u Realu i porušio je brojne rekorde te je osvojio sve što je mogao.

Ukupno je legendarni Portugalac odigrao 438 utakmica tokom devet godina u Madridu i postigao je 450 golova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1627322078
Najbolesnija porodica na svijetu!
2 0
user1654896791
Da ti nije brata ne bi imala za hl****.Zato ga i brani
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi