Wanda Nara pokucala na dvoja vrata i ponudila Maura Icardija, čeka se odgovor klubova

Argentinac otpisan u Parizu

Wanda Nara pokucala na dvoja vrata i ponudila Maura Icardija, čeka se odgovor klubova

E. Škorić

Dvadesetdevetogodišnji napadač Mauro Icardi (29) otpisan je u PSG-u i očekuje se da do kraja ovog mjeseca pronađe novi klub.

Christophe Galtier, novi trener Parižana, rekao je jučer kako je obavio razgovore s Icardijem i rekao mu da više na njega ne računa.

"Vidio sam Maura na početku ove sedmice. Prošle sedmice ga nije bilo iz taktičkih razloga. Rekao sam mu da želim smanjiti ekipu i da mi ne treba više do 25 igrača. Klub radi na najboljem rješenju za njega", rekao je Galtier i nastavio je:

"Igrao je malo prethodnih godina i vjerujem da je za njega najbolje da se probudi. Nije izgubio sve i promjena sredine može da mu vrati karijeru na pravi put", smatra trener PSG-a.

Za Icardija, koji je u PSG-u odigrao tri sezone i postigao 38 golova na 92 meča, nema puno vremena jer mora što prije da sazna u kojem klubu će nastaviti karijeru.

Njegova supruga i ujedno menadžerica Wanda Nara radi na transferu. Bivši igrač omladinaca Barcelone, te član seniora Sampdorije i Intrera ponuđen je Manchester Unitedu i Galatasarayju.

Oglasi

Prema vijestima TYC Sportsa, Icardijeva supruga smatra da su ova dva tima dovoljno dobra za Maura. Galatasaray je atraktivan iz razloga što se nalazi u prelijepom Istanbulu i nudi strastvene nogometne doživljaje, dok je Manchester Unitedu neophodan napadač kao zamjena za Cristiana Ronalda i svakako je slavan klub u kojem bi svako volio da odigra makar polusezonu.

Icardi je u PSG došao iz Intera 2019. godine za 80 miliona eura, ali se vraćao u Italiju na posudbu. Njegova tržišna vrijednost danas iznosi "samo" 22 miliona, a čini se kako ga je francuski klub voljan pustiti i bez odštete iako ima još dvije godine ugovora.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inače, proteklih dana je argentinski napadač sa suprugom ponovo u centru pažnje. Ovaj put se opet govorilo o njihovom raskidu, ali su se stvari na kraju ipak sredile ili barem tako tvrdi kontroverzni par koji očito nema mira i uvijek želi da je u centru zbivanja.

Parižani su prošlog vikenda deklasirali Clermont s 5:0 i tako na savršen način krenuli u odbranu titule, dok će sutra ugostiti Montpellier od 21 sat.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi