Kazazić: U Kakanj sam stigao na poziv trenera Beganovića

Novi igrač Rudar Kaknja za SportSport.ba

Kazazić: U Kakanj sam stigao na poziv trenera Beganovića

Samir Mlaćo

Iskusni defanzivac  Zlatko Kazazić jučer je pojačao redove kakanjskog Rudara. Bivši nogometaša Čelika u Kakanj je stigao kako bi pojačao zadnju liniju Rudara koji ove sezone želi borbu za sami vrh tabele.

Kazazić je nakon odlaska iz Čelika povezivao se sa mostarskim Veležom, ali je na kraju ipak postigao dogovor sa čelnicima Rudara. Zanimljivo, saradnja je dogovorena do kraja prvog dijela sezone.


"Imao sam kontakte sa klubovima iz Premijer lige, a sa Čelikom se nisam dogovorio jer imaju prema meni dug koji nisu u mogućnosti  da ispoštuju. Na poziv trenera Rudara Elvedina Beganovića koji je bio samnom u Čeliku dogovorio sam se sa ljudima iz Rudara. Njihove ambicije su Premijer liga, ali ćemo iz utakmice u utakmicu vidjeti šta će biti", kazao je Kazazić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:


Kazazić svoj debi za novi tim neće upisati u nedjelju protiv Sloge iz Siminog Hana, nego u trećem kolu kada u Kakanj dolazi Budućnost iz Banovića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi