26

Komentari (26)

1601834469
Blage kazne… to treba derati po dzepovima…
2323
Cuj pozovate Borac a Vico gazda Borca...i vi se borite protiv Vice.zar ne .??hahahahahha
Zaccheroni
Liga se zove imenom tvojim,VICEM ! Podrska za 4R
SeoRusilac
sslazio
Velez je zasluzio vecu kaznu za ono bacanje petarde na golmana. A ovo oko inicijative, sta god neko pokusao, nikad to nije istrajalo. Nikad svi klubovi nisu bili zajedno u nekom nastojanju za bolje sutra. Bespotrebna kazna za Slobodu.
block123
Zna se kome odgovara ovakav savez jedino plastičarima i genocidasima . Hvala i doviđenja
Mackintosh
Izbacit ove separatiste iz lige i mirna Bosna. Pa igraj svoju mahalsku igu
pjanke.sa
Idi ba budalo bolje da ne komentarises. Šic šic
user1629380121
block123
Mamu ti i miran ti seljacino .
Mackintosh
@pjanke.sa Sta cu ja bolan s tobom u Vijetnamu? To "sic, sic" vici svojim Vijetnamcima, Malezanima, Tajlandjanima, Indonezanima, Singapurcima ha ja
enko
Separatiste izbaciti a mami ti uba*iti
pjanke.sa
@Mackintosh Vijetnam je bebo sampion; nakih kanti zadnjih godina imamo. A tvoja lokomotiva propala nekadasnji gigant, sta cemo s vama? Samo uzimate mjesto u ligi nekom perspektivnijem klubu.
kurjak
Hoće neprijatelji ove države na sve načine da pokažu da sistem ne funkcioniše.Tako je u svim segmentima društva, sad se ubacuju u NS BiH. Vidite da nijedan klub sa hrvatskim i srpskim predznakom se ne oglašava.Treba se boriti i yebati im svima više od matere.
Harunvelez
Pa to mi nije jasno. Evo da je dobro Zrinji, Sieokom, Posusju (pokrali ih protiv Borca) i ostalim klubovima, ali znam da nije jbt. Niko Evrope nije vidio nikada i glume neki k. Ne mogu ova 3-4 kluba sama nista postici dok sve upadnu u inicijativu.
Baboisback
Pa Posusje je izdalo saopstenje da je sudija bio na strani Borca. Sta ti pratis?
Harunvelez
Pa vidio sam saopstenje i sta dalje? Sudija dobio prolaznu ocjenu i sve zaboravljeno. Jesu li u inicijativi?
user1629380121
Savez mafia a snjima novinari ista ****a samo drugo pakovanje
Harunvelez
Klosar Vico, klosari u savezu. Ebem ti ovaku drzavu kad kaznjavas ljude koji teze postenom prvenstvu. Evo pitam navijace ovih klubova koji su protiv 4R, je li vam uredu da poslije rata nemamo kluba u grupnoj fazi Evr. takmicenja? Nemamo ga zato jer vlada lopovluk, podobni igraju za repku, sudije rade po zadatku, ne mozemo napredovati. Meni se gadi i repka i prvenstvo. Gospodin Hasic je najpozitivnija "stvar" koja se dogodila Velezu poslije rata. Podrska!
pjanke.sa
Bravo majstore!
Bhf111
Nemoguce sta sve savez radi i da mi svi samo znamo komentarisati Razumijem da svi cute, ali ne shvatam da BHF mirno stoji. Nisu valjda i oni prodane duse Rat savezu!!
lingafo
Jbs fudbalski savez, drzava se urusila. Zbog toga treba reagovati, ne zbog hebenog fudbala. Znas li Bosnjaninu moj?
Bhf111
Kasno je nama svima da reagujemo. I da se reaguje opet ce se naci prodane duse, ulizice i ostala ****s koja ce sve raz****ti. Svi smo glavni u pisanju komentara, zalosno
denimen9
@Bhf111 gledaj brate, šta konkretno hoces da uradim? Je li trebamo ti i ja da reagujemo? Pa ako uprave klubova ne zele da reaguju, igrači šute, svi ovi koji sudjeluju šute. A mi smo samo ljudi koji prate to na TV ili uživo, nasladjujem se kad pobijedimo, yebem pramajku kad izgubimo. To je to, ja zadovoljan, a sad sto Vico dere Husića, Hasića, ovog onog to me stvarno ne interesuje bro.
Bhf111
Pa razumijem da te ne interesuje ali kakav je smisao gledati to ako znas da te **** neka visa sila, nema pravde, svi volimo svoje klubove koji su zrtva neceg skroz desetog. Ne samo nogomet nego i sve ostalo u drzavi
Adnan tz
Krenula je hajka Zakona im majka
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.