Keane se obrušio na igrača Tottenhama: On misli da je igrač, da je postigao nešto...
Keane nije bio zadovoljan sa izdanjem Dele Allija

Bivši igrač Uniteda bez dlake na jeziku

Keane se obrušio na igrača Tottenhama: On misli da je igrač, da je postigao nešto...

S. Pašalić

Tottenham danas nije uspio stići do pobjede protiv Liverpoola iako je na poluvremenu vodio sa 1:0.

Kane je već u 1. minuti donio vodstvo Spursima, ali su Redsi u nastavku golovima Hendersona i Salaha stigli do preokreta i pobjede od 2:1.

Gostima nije previše pomogao ni Delle Ali koji je odigrao cijeli meč iako se dosta mučio na početku sezone i bio je potpuno van forme.

Čini se da mladi Englez nije oduševio ni u ovoj utakmici, bar Roya Keanea koji se nakon završetka okomio na igrača Spursa.

"On misli da je nekakav muški model...Mora se pogledati u ogledalo i zapitati zašto je izgubio tu glad. On je zapravo mislio da je igrač, mislio je da je nešto postigao, ali danas ne postoji", rekao je bivši igrač Manchester Uniteda.

Delle Ali je početkom sezone bio povrijeđen i propustio je nekoliko mečeva, a nakon povratka nije prikazivao igre poput onih iz prošle sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

edinho
Ovaj Keane gori od naseg smrada Gazije....vazda ima nesto pametnovat...kao da nekoga zaboli kita za njegovo misljenje
5 4
LjutiKrajisnik
Realno, u pravu je Keane. Dele Ali je samo prosjecan igrac. Od debija protiv Reala kad je Ronaldu proturio kroz "pisu", tu je i stao.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi