Kec na Liverpool 1,65 - najveća kvota na svijetu u Mozzartu

Kec na Liverpool 1,65 - najveća kvota na svijetu u Mozzartu

Edmir Škorić

Nigdje na svijetu nećete naći veće kvote ni na Benficu, Villarreal i Rangers.

Nova uzbuđenja čekaju nas danas u najjačim evropskim ligama, a za potpuni užitak pobrinuo se Mozzart koji je za sve igrače pripremio NAJVEĆE KVOTE NA SVIJETU na izabrane utakmice.

LIVERPOOL - WOLVERHAMPTON, KEC 1,65

Koga nema, bez njega se mora. Liverpool već mjesec i po dana proživljava ovu poznatu izreku, osujećen neigranjem nekoliko važnih aduta i glavnih šrafova engleskog šampionskog tima. Izuzetak nije ni predstojeći dvoboj sa Vulverhemptonom u okviru jednog od derbija 11. runde Premijer lige.

Tradicija je apsolutno na strani Liverpoola, koji je slavio na sedam prethodnih prvenstvenih dvoboja, dok je u tom periodu Wolverhampton dva puta uzeo mjeru Redsima u okviru FA kupa.
Kec je svakako najrealniji, uz najveću kvotu na svijetu u Mozzartu.

VILLARREAL - ELCHE, KEC 1,45

Villarreal je treći na tabeli Primere, ozbiljno prijeti da se umiješa u borbu za vrh, igra vrlo dobro, dok Elche nije pobijedio u prethodna četiri kola.

Villarreal ovdje ne bi smio da ima problem, pobjeda je vrlo blizu, a u Mozzartu odigrajte keca s najvećom kvotom na svijetu.

BENFICA - FERREIRA, KEC 1,35

Benfica je jedan od najsigurnijih domaćina u evropskom fudbalu, a kako je prije dva kola napravila kiks kod kuće protiv Brage, sada prosto moraju da savladaju Ferreiru, kako im rivali ne bi odmakli.
I za ovaj meč Mozzart nudi najveću kvotu na svijetu.

ROSS COUNTY - RANGERS, DVOJKA 1,20

Deset godina Rangersi čekaju titulu u Škotskoj, to je za njih predugo. Sada imaju 11 bodova prednosti u odnosu na Celtik i tu prednost jednostavno ne smiju da ispuste.

Potražite više informacija na temu Premier league:

A da ne bi došli u tu opasnost, moraju da pobjeđuju rivale kao što je Ross County. Nema sumnje da je ekipa Stevena Gerrarda značajno kvalitetnija od domaćina, i da je dvojka vrlo blizu, a na nju ćete najbolju kvotu na svijetu pronaći u Mozzartu.

* NAPOMENA: kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi