Kellehera žele klubovi iz Premiershipa, on želi da ide, ali Liverpool mu pravi probleme

Iako ne brani

Kellehera žele klubovi iz Premiershipa, on želi da ide, ali Liverpool mu pravi probleme

Esmer Oštraković

Ekipa Liverpoola naredne sezone neće igrati u Ligi prvaka, a ekipu očekuje dosta promjena jer se Klopp želi mnogo pojačati.

Ipak, trebalo bi biti i odlazaka iz kluba, a najviše se govori o odlasku golmana Kellehera koji više ne želi sjediti na klupi.

Naime, Caoimhin kelleher privukao je interes Tottenhama, Brightona i Brentforda, ali i nekoliko klubova van Engleske.

Ukoliko bi napravio transfer konačno bi dobio priliku da bude prvi golman u nekoj od spomenutih ekipa, ali Liverpool ne želi da ga pusti.

Ipak u Liverpoolu svi vjeruju da će zadržati sve igrače koje žele, ali i da će napraviti prave poteze kada je riječ o pojačanjima.

Uprkos svemu tome i užasnoj sezoni Van Dijk vjeruje da će Liverpool privući neke velike igrače ovog ljeta.

"Ako sam ja igrač koji je u usponu karijere i imam opciju da moj naredni korak bude Liverpool koji kuca na moja vrata, bio bih veoma zainteresovan", rekao je Van Dijk, te je dodao:

"Neće ovo promjeniti mnogo stvari, igrači koji pod svaku cijenu žele da igraju u Ligi prvaka pa čak i u lošijem timu, to je njihov problem", kaže igrač Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rekao je i jednu veoma bitnu stvar oko novih igrača.

"Buka koju čujem, bit će zahtjevan pripremni period sa mnogo dobrih pojačanja i moramo to taktički dobro uigrati", jasan je bio Van Dijk i time je zapalio navijače ovog kluba.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi