Olimpik želi Zajka Zebu
Zajko Zeba je dres Olimpika prvi put nosio prije 16 godina, a zatim ponovo 2014. godine. Sada je spreman za povratak na teren kako bi ovom timu pomogao da se vrati u Premijer ligu BiH

Dogovor jako blizu realizacije

Olimpik želi Zajka Zebu · Saznajemo

M. Šljivak

Legenda Premijer lige Bosne i Hercegovine Zajko Zeba odlučio je na kraju prošle sezone završiti profesionalnu karijeru.

Godinama je 35-godišnji Zeba žario i palio premijerligaškim terenima, posebno u dresu Željezničara u kojem je počeo i trenersku karijeru.

Donedavno je Zeba bio pomoćnik Milomiru Odoviću na klupi sarajevskih Plavih, a zatim je prebačen da radi u omladinske kategorije kluba.

Međutim, Zeba bi se uskoro mogao vratiti na teren. Sarajevski prvoligaš Olimpik je u potrazi za pojačanjima za drugi dio sezone i žele se maksimalno pojačati kako bi bili konkurentni Veležu u borbi za Premijer ligu.

Promjena u igračkom kadru će sigurno biti. Pojačanja će se dovoditi ciljano, a kako SportSport. ba saznaje na radaru Vukova sa Otoke je iz Zajko Zeba.

Prema saznanjima do kojih je došao SportSport.ba, Zeba je spreman da prihvati ponudu Olimpika. Saradnja između dvije strane je jako blizu ozvaničenja, pa bismo od proljeća sjajnog veznjaka ponovo mogli gledati na fudbalskim terenima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zeba bi sasvim sigurno predstavljao veliko pojačanje Olimpiku u nastavku sezone gdje je cilj samo jedan - prestići mostarske Rođene na prvom mjestu Prve lige Federacije BiH.

Olimpik je prvi dio sezone završio na drugom mjestu sa 32 boda, sedam manje od vodećeg Veleža.

Top Komentari

mlacenica1
Sta ce predpioniri zelje ako ostanu bez stratega?
21 7
vanja8
Vala Zajkane trebao si biti trener Olimpika,jer radio si sa Odovicem jedno dva mjeseca pa si pokupio takvo znanje da bi ti za čas vratio Olomipk u Premijer ligu BiH ili bi zavrsili u 2.ligi Federacije,hajde nevažno...
20 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi