Kenan Pirić pred vratima novog kluba

Prenose turski mediji

Kenan Pirić pred vratima novog kluba

S. Mlaćo

Bh. golman Kenan Pirić nalazi se na pragu novog transfera. Naime, Pirić će dres slovenskog Maribora zamijeniti onim turskog Goztepea, člana Super lige Turske.

Turski mediji prenose da je dogovor postignut i da će sve biti ozvaničeno u narednim danima, a nije poznata visina obeštećanja.

Pirić je u Maribor stigao iz mostarskog Zrinjskog na ljeto 2018. godine i pokazao svoje kvalitete. Iako Maribor protekle sezone nije briljirao, Pirić se istakao i dobio mnoge pohvale, kako trenera, tako protivničkih igrača, kao i medija.

Nedavno se povezivao sa jednim klubom iz Belgije koji je ponudio 400. 000 eura, ali ta je ponuda odbijena.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Goztepe je prošlu sezonu Turskoj okončao na 11. mjestu.

Pirić je Maribor stigao u julu 2018. godine.

Promo

Top Komentari

Hz rajvosa
Nije dobio nikakve pohvale nego je los bio katastrofalan!!! Čak je i na klupi bio jedno vrijeme .... Moj novinaru mora da si dobar sa menadžerom
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi