Kepa napušta Chelsea? Dobio je primamljivu ponudu
Foto: EPA

Najskuplje plaćeni golman

Kepa napušta Chelsea? Dobio je primamljivu ponudu

Španac Kepa Arrizabalaga najvjerovatnije će nakon dvije sezone napustiti Stamford Bridge.

Za Kepin transfer Chelsea je u prošlosti Athletic Bilbau platio 80 miliona eura i učinio ga najskupljim svjetskim golmanom, međutim u londonskom klubu se baš i nije proslavio.

Frank Lampard ga je zbog blijedih nastupa na jedno vrijeme preselio na klupu, a iako ga je u nastavku sezone vratio među stative, sve vodi ka tome da će ovaj 25-godišnji golman napustiti Chelsea.

Mediji u Španiji, konkretno Marca, javlja da se već uveliko vode pregovori oko Kepine selidbe iz Londona i da bi sljedeća njegova destinacija mogla biti Valencija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Na Mestalli su svjesni da teško mogu da otkupe Kepu od Chelseaja, pa su voljni da ga dovedu na dvogodišnju posudbu s opcijom otkupa", navodi pomenuti medij ističući kako će sve ovisiti od Lamparda.

Kepi bi posudba u Valenciju dobro došla da vrati izgubljeno samopouzdanje, a ukoliko dođe do transfera, čini se da u Chelseaju imaju spremnu zamjenu. Špekuliše se da će u tom slučaju na Stamford Bridge stići Andre Onana iz Ajaxa.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GuiliDamou
I onda se ja pitam i ljutim kad neko od nasih klubova kiksa sa igracem!? Jbt, platili covjeka 70-80 mil eur i na kraju ako izvuku 20, nek se nabiju nogom u dupe...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi