Je li De Bruyne na vrhuncu napravio neoprostivo? Na licu lažni osmijeh, supruga bez grudnjaka...

Belgijanac ima ozbiljnih porodičnih problema

Je li De Bruyne na vrhuncu napravio neoprostivo? Na licu lažni osmijeh, supruga bez grudnjaka...

A. Čaušević

Kevin De Bruyne i supruga Michele Lacroix pojavili su se u dobrom raspoloženju na proslavi titlue prvaka Manchester Cityja u nedjelju što je iznenađenje s ozbirom da se nagađa o privatnom problemu sjajnog Belgijanca.

City je tokom vikenda po peti put u šest godina okrunjen naslovom prvaka Premiershipa , a Arsenalov poraz od 1:0 u gostima kod Nottingham Foresta u subotu osigurao je da igrači Pepa Guardiole zadrže naslov.

Nakon podizanja trofeja poslije pobjede od 1:0nad Chelseajem na stadionu Etihad u nedjelju, slavlje se nastavilo u jednom od noćnih klubova u Manchesteru.

Dok su Erling Haaland i njegova djevojka Isabel Johansen privukli najviše pažnje odjenuvši nebeskoplave pidžame istog stila, De Bruyne i Lacroix također su zaplesali na zabavi i bili su nasmijani dok su pozirali uz Nathana Akea i njegovu suprugu Kaylee.

[twitter]https://twitter.com/Doozy_45/status/1660932515463417858[/twitter]

Na fotografijama podijeljenim na Instagramu, dvije su supruge podijelile i snimku s Ines Degener Tomaz, partnericom veznjaka Bernarda Silve.

Oglasi

De Bruyne, koji ima troje djece s Lacroixom, djeluje odlično u finišu sezone nakon što ga je Guardiola u nekim utakmicama izostavljao iz ekipe nakong Svjetskog prvenstva.

Inače, Belgijac trenutno muku muči sa problemom u svom privatnom životu što je rasvijetlio Thierry Henry nakon Cityjeve pobjede u polufinalu Lige prvaka nad Realč Madridom prošle sedmice.

"Bio je to dirljiv trenutak. Ne mogu reći šta mi je rekao jer to moram zadržati u tajnosti."

[twitter]https://twitter.com/Doozy_45/status/1660933777026080768[/twitter]

"Ali iz onoga što mi je rekao, još više poštujem kako je igra i kako je došao i borio se sa svojom ekipom. Ne mogu podijeliti sa vama ono što mi je rekao", ispričao je Henry.

Oglasi

U Manchester Cityu su zatražili od novinara da ne kopaju o čemu se radi i sigurni su da De Bruynev problem neće utjecati na finiš sezone.

De Bruyne i njegova supruga Michele s kojom se vjenčao 2017. godine su zajedno od 2014. godine.

Par je zajedno od 2014., a Belgijac je zaprosio ispod Eiffelovog tornja tokom romantičnog putovanja u Pariz 2016. Roditelji su sinova Masona, sedam, Roma, četiri godine, i kćeri Suri, dvije godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prije Michele De Bryune je imao određenih ljubavnih problema pošto je njegova tadašnja djevojka otišla u krevet sa Thibautom Courtoisom nakon što ju je prevario. Da li De Bruyne "šarao" i ovaj put ostaje da se vidi.

Na društvenim mrežama nije objavio niti jednu porodičnu fotografiju sa proslave titule prvaka Engleske, ako bi to šta trebalo da znači...

Top Komentari

MaDaj
Nigdje ebene veze … šta je rekao henriju ni dvogledom nije vuklo na probleme sa ženom, ali fazon je kako će dupli “novinar” da objavi sliku ženine mu sise pa skontao izbaciti bezveze članak hahaha
2 0
nakopitam
Sto ce mu supruga kad ima plavušu haalanda
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi