Kevin-Prince Boateng ipak ostaje u Italiji i uskoro potpisuje za novi klub
Boateng se nije proslavio u Barceloni

Ipak se ne vraća u Njemačku

Kevin-Prince Boateng ipak ostaje u Italiji i uskoro potpisuje za novi klub

S. Pašalić

Kevin-Prince Boateng se nalazi na korak od prelaska u Fiorentinu.

Boateng je bio spreman za povratak u Eintracht iz Frankfurta, ali šuškalo se da bi radije ostao u Italiji kako bi ponovo bio sa svojom suprugom Melissom Satta.

Prema posljednjim večerašnjim izvještajima iz nekoliko izvora, Boateng je pristao da potpiše za Fiorentinu i sada radi na detaljima ugovora.

32-godišnji napadač je tokom svoje karijere igrao za veliki broj klubova, a prošle zime je na iznenađenje mnogih stigao na posudbu u Barcelonu, ali je odigrao samo četiri utakmice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na kraju sezone se vratio u Sassuolo, a iako ima ugovor sa ovim klubom do 2021. godine, dobio je jasnu poruku da na njega ne računaju u narednoj sezoni pa je krenuo u potragu za novim klubom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije