Činio je čuda, ali njegova djevojka zna da večeras neće dobiti ništa: "Ne pomaže ni donje rublje"

Bio je odličan, ali uzalud

Činio je čuda, ali njegova djevojka zna da večeras neće dobiti ništa: "Ne pomaže ni donje rublje"

Admin Čaušević

Historijski nastup u osmini finala Lige prvaka za Eintracht iz Frankfurta je prošao loše. Napoli je slavio sa 0:2 i praktično u sef stavio plasman u četvrtfinale.

Napoli se u pokazao kao daleko superiorniji i kvalitetniji tim od aktuelnog osvajača Europa lige te je odnio zaslužen gostujući trijumf sa 0:2.

Osimhen i Di Lorenzo su pogađali za italijankskog predstavnika, a rezultat je mogao biti i ubjedljiviji da na golu domaćih nije bilo raspoloženog Kevina Trappa.

Trapp je imao niz sjajnih odbrana. U 36. minuti pri rezultatu 0:0 na sjajan način je uspio skinuti i penal Kvaratskheliji, ali on i saigrači nisu uspjeli izbjeći poraz.

Sigurno je ovo razčaravajuća noć za iskusnog njemačkog golmana, ali isto tako i za njegovu dugogodišnju partnericu Izabel Goulart.

Ranije je Goulart ispričala kako između nje i Trappa uopšte nema akcije u krevetu poslije neke važne utakmice u kojoj brani njen partner.

Oglasi

"Kada njegov tim gubi važne mečeve, a Kevin je na golu, znam da mogu da ne očekujem ništa kada se vrati kući."

"Čak mi ni visoke potpetice i seksi donje rublje ne mogu pomoći nakon poraza. Jednostavno se ne seksamo kada izgubi", rekla je Brazilka.

S obzirom da je Eintracht izgubio i da ih čeka nemoguća misija da prođu dalje jasno je da će Brazilka imati mirnu pred sobom.

Inače, prošle godine nakon što je njemački klub osvojio Europa ligu, Trapp je kazao da je osvajanje tog trofeja bolje od seksa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ne znam slažete li se sa mnom, ali osvajanje ovog trofeja je bolje od seksa. Definitivno je nešto prekrasno, kao što je seks", poručio je tada Nijemac.

Iako su 32-godišnji Trapp i 38-godinšnji Goulart već dugo godina u vezi za sada uopšte ne razmišljaju da stanu na ludi kamen ili osnuju porodicu.

Top Komentari

ViniJr
Glupane koji pišeš odron od članka, kako možeš biti siguran da nece biti akcije, jesil to poturio svoju ženu umjesto ove "Ne pomaže ni donje rublje" ???
0 0
stranputica
to da nema akcije sa njom, ne znači da nema uopšte akcije......mislim poslije utakmice.... :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi