Kežman: SMS ne ide nigdje iz Lazija, to je sigurno!

Odbacio medijske natpise

Kežman: SMS ne ide nigdje iz Lazija, to je sigurno!

Italijanski mediji i u ovom prijelaznom roku posvećuju veliku pažnju Sergeju Milinković-Saviću.

Ovaj reprezentativac Srbije nije u formi koja ga je krasila prošle sezone, ali svejedno interesovanja za njegovim uslugama ne nedostaje i sve češće se špekuliše da bi mogao napustiti Lazio.

Samo Milan je spreman da ponudi Laziju skoro 80 miliona eura, međutim Rossoneri, baš kao i ostali zainteresovani klubovi, morat će da pričekaju.

"Sergej je sretan u Laziju. Pokazao je koliko voli klub i navijače tako što je izabrao da ostane, uprkos tome što ima mnogo ponuda na stolu", kazao je Mateja Kežman koji vodi brigu o njegovoj karijeri, pa potom dodao:

"Jedno je sigurno, Sergej ovog mjeseca neće napustiti Lazio. Ima dugoročan ugovor sa klubom, sretan je i povrh svega nije na prodaju u zimskom prijelaznom roku."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milinković-Savić ove sezone odigrao 18 utakmica u Seriji A i postigao je tri gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi