Sportski direktor Lazija razočarao navijače: Bit će više odlazaka nego dolazaka

Najavio januarski prelazni rok

Sportski direktor Lazija razočarao navijače: Bit će više odlazaka nego dolazaka

Sportski direktor Lazija Igli Tare najavio je zimski prelazni rok koji je zvanično otvoren 1. januara.

Prema riječima Albanca, Lazio će u januaru pretrpiti određene promjene a izričito je naglasio da će više igrača otići, nego što će ih doći u klub.

"Bit će više odlazaka nego dolazaka. Naš cilj je da klub raste, a proritet nam je ulazak u Ligu prvaka. Već godinama smo blizu i vjerujemo da je ovo sezona kada možemo to uraditi, možda i bez prepreka na putu", rekao je Tare, koji je potom imao novogodišnju želju i za suce:

"Nadam se da će sudije i VAR početi godinu smirenije, jer je teško da zaboravimo sve pogrešne odluke koje su nam naškodile. Uprkos tome, moramo podići glave i ići naprijed".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lazio je 2018. godinu završio na četvrtom mjestu Serije A sa 32 boda i u zoni je koja vodi u Ligu prvaka, što je i konačni cilj Nebeskoplavih za ovu sezonu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi