Khedira mora na operaciju
Foto: EPA

Udarac za Juventus

Khedira mora na operaciju

Vezni fudbaler Juventusa Sami Khedira morat će određeno vrijeme provesti van terena.

Nijemac se već neko vrijeme muči s povredom koljena, zbog čega je propustio i posljednju utakmicu sa Sassuolom, a medicinski pregledi pokazali su da je operativni zahvat neizbježan.

Iz Juventusa su otkrili kako će Khedira već sutra obaviti operaciju ligamenata koju će izvesti ugledni ljekar Ulrich Boenisch u Augsburgu, a u ovom trenutku nije poznato kada bi se mogao vratiti na teren.

Tridesetdvogodišnji Khedira ove sezone više-manje igra redovito u timu Maurizija Sarrija. Odigrao je ukupno 12 utakmica u prvenstvu, uključujući još pet u Ligi prvaka, a ubilježio je i jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Khedirino odsustvo će, s druge strane, biti prilika za Ramseyja i Rabiota da se nametnu još više i pokažu kvalitet.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije