Miralem Pjanić se oglasio na Instagramu nakon velikog priznanja

U najboljih 11 Serije A

Miralem Pjanić se oglasio na Instagramu nakon velikog priznanja

E. Čaušević

Miralem Pjanić našao se u najboljem timu Serije A za prošlu sezonu što je zaista veliko priznanje za bh. reprezentativca.

Ceremonija Serije A na kojoj se birao najbolji tim, te najbolji igrač lige za prošlu sezonu održana je sinoć u Milanu. Najviše razloga za slavlje imao je Cristiano Ronaldo koji je proglašen za najboljeg igrača Serije A.

Ipak, Ronaldo nije bio previše sretan jer se u istom trenutku u Parizu održavala dodjela Zlatne lopte koju je osvojio Lionel Messi, te više nisu izjednačeni po broju osvojenih ovih nagrada.

No, razloga za sreću i zadovoljstvo imao je bh. reprezentativac Miralem Pjanić. Veznjak Juventusa iza sebe ima odličnu sezonu i zasluženo se našao u najboljem timu Serije A.

Pjanić se nakon ceremonije u Milanu oglasio na Instagramu i poručio je da je itekako sretan zbog ovog priznanja.

"Drago mi je što sam među najboljih 11 za prošlu sezonu Serije A. Hvala svima, gospodinu Allegriju i njegovim pomoćnicima, saigračima, klubu, navijačima i protivnicima", poručio je Pjanić.

View this post on Instagram

Contento Di essere nella miglior 11 del l’anno scorso ! Grazie a tutti . Mister Allegri e suo staff , compagni Di squadra , societa , tifosi e avversari ! 🙌🏻👌🏼🔥

Potražite više informacija na temu Serie A:

A post shared by Miralem Pjanić (@miralem_pjanic) on

Pored Pjanića u najboljem timu Serije A za prošlu sezonu našli su se još Handanović, Cancelo, Koulibaly, Chiellini, Kolarov, Iličić, Barela, Ronaldo, Zapata i Quagliarella.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zvjezdan10
Ladno su cancela stavili prije jednog Hateboura iz Atalante recimo, toliko o tom izboru,sramota
3 0
izvoristine
Cuj Kolarov haha
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi