"Ronaldo ostaje u Juventusu, želi osvojiti Zlatnu loptu s nama"

Sportski direktor Stare dame

"Ronaldo ostaje u Juventusu, želi osvojiti Zlatnu loptu s nama"

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratici otklonio je dileme oko toga da postoji svađa između Cristiana Ronalda i trenera Maurizija Sarrija.

Italijanski mediji pišu proteklih dana kako u Juventusu stvari ne funkcionišu baš najbolje, a glavni razlog je loš odnos na relaciji Ronaldo - Sarri, ali Paratici demantuje ovakve informacije.

On kaže kako Portugalac sigurno i naredne sezone ostaje član Stare dame jer s njom želi osvojiti još jednu Zlatnu loptu u svojoj karijeri.

"Po našem mišljenju on (Ronaldo) zaslužuje Zlatnu loptu. On će biti u Juventusu i naredne sezone, bez dilema. Želi osvojiti Zlatnu loptu i s nama i mi ga podržavamo", kazao je Paratici.

Inače, on se osvrnuo i na januarski prelazni rok te je poručio da Juve neće kupovati nove fudbalere.

"Nećemo nikoga kušpiti u januaru, čak nećemo ni prodavati, osim možda Marija Mandžukića", poručio je on.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Odgovorio je i na pitanje o produžetku saradnje s Paulom Dybalom.

"Ne govorimo o produžetku saradnje, o tome ćemo pričati kada dođe vrijeme", kazao je za kraj Paratici prilikom dodjele nagrada za najbolje pojedince u Seriji A. Ta ceremonija održana je sinoć u Milanu, a za najboljeg igrača proglašen je upravo Ronaldo. Naš Miralem Pjanić uvršten je u najbolji tim lige.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ninoox
Mislim iskreno, ako vec ostajes u Juventusu ostajes da osvojis s klubom sta, a ne da sebi osvojis neku nagradu, mislim braca ba..
3 1
CD84
Vidim krenulo ga ove godine pravo:)
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi