Glavobolja za Mauricia Pochetina
Tottenham sutra dočekuje Juventus, u prvom meču u Torinu bilo je 2:2

Povrijedio se defanzivac, drugi suspendovan

Glavobolja za Mauricia Pochetina

Trener Tottenhama Mauricio Pochetino sučava se sa problemima uoči sutrašnjeg revanša na Wembleyu.

Naime, Toby Alderweireld propustit će Tottenhamov sutrašnji sudar u Ligi šampiona, protiv Juventusa.

Belgijski defanzivac se nedavno vratio nakon tri meseca odsustva zbog povrede tetive, ali neće biti dostupan za meč na Wembleyu.

Uoči utakmice Mauricio Pochettino je rekao:

"Mislim da smo u dobroj formi, mnogo smo se poboljšali u posljednjih nekoliko godina. Mislim da napredujemo iz godine u godinu, pomalo svake sezone. Konkurentniji smo i zreliji iz godine u godinu.

"Istrčat ćemo na teren s ciljem da uživamo, znamo da igramo protiv jednog od najboljih timova u Evropi, ali mi smo hrabar tim."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Moramo misliti da možemo pobijediti, samo treba razmišljati na ovaj način, a onda ono što će se desiti bit će posljedica našeg učinka."

Serge Aurier je suspendovan zbog kartona koji je dobio u prvom susretu. Spursi su gubili 0:2, ali su kreirali dramatični povratak postigavši dva gola u Torinu prošlog mjeseca.

Top Komentari

RD187
Jao glavobolje, pa time se Mourinho muci citavu sezonu vec, a niko to ne uzimau obzir kad se pocne sa pljuvanjem
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi