Pomagao prijatelju da zaradi nešto sitno, pa suspendovan zbog klađenja: Ne krivi mene...
Foto - EPA

Daily Mail otkrio razgovor koji je koštao Trippiera

Pomagao prijatelju da zaradi nešto sitno, pa suspendovan zbog klađenja: Ne krivi mene...

M. Šljivak

Fudbalska asocijacija Engleske nedavno je suspendovala fudbalera madridskog Atletica Kierana Trippiera zbog kršenja pravila oko klađenja.

On je dobio deset sedmica zabrane nastupa i 70.000 funti novčane kazne, ali je Svjetska fudbalska federacija (FIFA) ovu kaznu privremeno ukinula nakon žalbe madridskog kluba.

Trippier će tako moći da igra sve dok konačnu odluku ne donese Sud za sportsku arbitražu, a Daily Mail je danas otkrio poruke kojima je engleski fudbaler prijateljima omogućio zaradu otkrivajući gdje će nastaviti karijeru.

Prijatelj je preko WhatsApp poruka pitao Trippiera da li bi trebao uplatiti novac na opkladu da će otići u Španiju, a ovaj mu je odgovorio uz osmijeh da 'može'.

"Ne krivi mene ako nešto pođe po zlu. Ne bi trebalo, ali samo da znaš", poručio je Trippier prijatelju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 To je na kraju koštalo Trippiera suspenzije, koja bi mogla biti ponovo aktivirana. Uplate nisu bile ogromne. Uplaćena su dva listića od 22 funte na kvotu 7 i listić od 300 funti na kvotu 1.36.

Poruke su sve otkrile i zbog malog novca kojeg bi prijatelj zaradio Trippier bi mogao izgubiti mnogo.

Top Komentari

Mehinaldo
Kakvi debili pa logicno je da ce reci da ide u spaniju a druga stvar i tripier je glup sto mu on nije dao 500 funti i to je to da se covjek ne kladi
1 0
tbra
Radi gluposti frajer izvisi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi