Džeko ostaje bez trenera? Za EDF-a zainteresovane četiri ekipe
Trener Rome je tražena roba na engleskom tržištu

Privukao interes iz Premiershipa

Džeko ostaje bez trenera? Za EDF-a zainteresovane četiri ekipe

Trener Rome Eusebio Di Francesco pokazao se kao sjajan stručnjak. 

Roma igra veoma siguran fudbal pod njegovim vodstvom ove sezone, a čak je uspjela da zauzme prvu poziciju u grupi Lige prvaka u kojoj su bili još Chelsea i Atletico Madrid.

Naravno, to nije ostalo nezapaženo kod ostatka evropskih klubova koji su u Di Francescu vidjeli trenera koji bi u budućnosti mogao sjediti na njihovoj klupi.

Prema pisanju italijanskih medija, za ovog veoma mladog stručnjaka (48), zainteresovane su ekipe Evertona, Tottenhama, Arsenala i Chelseaja. Navodno su ovi klubovi već poslali svoje skaute kako bi nadgledali rad Di Francesca i podnijeli svoje izvještaje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Corriere dello Sport prenosi kako je sportski direktor Rome Monchi spreman da ponudi novi ugvoro svom treneru kako bi ga zadržao na klupi Vučice duže vremena. Podsjetimo, EDF ima važeći ugovor sa Romom do ljeta 2019. godine, a pregovori oko produženja istog bi navodno trebali početi na proljeće.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi