Kinezi na pregovorima u Rimu, čelnici Rome se nadaju većoj ponudi
Foto: EPA

Žele Nainggolana

Kinezi na pregovorima u Rimu, čelnici Rome se nadaju većoj ponudi

Midhat Šljivak

Ekipa Rome očigledno je odlučila da napravi potpuni remont ekipe.

Mnogi fudbaleri su stavljeni na transfer listu. Edin Džeko i Emerson Palmieri se povezuju sa Chelseajem, a danas se opet pojavila mogućnost da klub napusti Radja Nainggolan.

Predstavnici kineskog kluba Beijing Gouan stigli su danas u Rim na pregovore. Njihova želja je Radja Nainggolan za kojeg su rukovodstvu Vučice ponudili cifru od 50 miliona eura.

Roma je navodno spremna da pusti belgijskog veznjaka. Ipak, nadaju se da mogu uzeti koji milion više, ali sve će biti jasnije nakon što se obave današnji pregovori.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Situacija oko Edina Džeke i Emersona Palmierija također bi danas trebala dobiti konačan epilog. Chelseajeva ponuda je još na stolu, ali velika je mogućnost da na kraju kompletan transfer propadne zbog zahtjeva koje imaju Roma i bh. napadač.

Sigurno je da nas očekuje jako zanimljiv dan kada je ekipa Rome u pitanju. Da li će na kraju rasprodati bitne igrače ili će oni ostati u klubu, vjerovatnoćemo saznati jako brzo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti