12

Komentari (12)

Klicko
Okolne bolnice minkena i onaj doktor u Finskoj lajkaju ovo
Malmi_Suomi
Coman jeli ljudi vrijedi 17 miliona eura još 5+ godina ??? Fakat nemam ništa protiv njega ali se pitam ( pošto ima staklene noge) dali se isplati 5+ godina × 17 miliona godišnje????? Gdje je tu " ekonomska računica "?????
Sloboda
Mislim da u Bayernu znaju malo bolje od tebe neke stvari, vjerojatno nebi bili tu gdje jesu da su tebe pitali...
denimen9
Ja uvijek govorim da se ne treba miješati u plate nogometaša. Plata je onolika kolika se dogovori izmedju igrača i kluba. U visinu plate ne ulaze naša mišljenja, ne ulaze čak niti mišljenja stručnjaka. Da mu je 50 mil plata, to je nešto što nas uopšte nebi trebalo da interesuje. Mene konkretno kod njega interesuje samo ulazak sa strane i plasirung u suprotne rašlje haha
Malmi_Suomi
@@Sloboda šta je tebi bolan bolan???
Ja sam stručnjak za sigurnost i bezbjednost i nisam napisao da sam stručnjak za transfere i ove stvari što sam pisao gore.
Ja PITAM raju na portalu jeli ima tu " ekonomske računice " pošto je i naš BH čovjek tamo Salihamidžić a tvoj odgovor ide tako.
Hajde uči kako vršiti konverzaciju od @denimen9 i Iskro moja u pravu si i tebi hvala na odgovoru a ovom @@Sloboda , baš si BEZZZZE :)))
denimen9
@Malmi_Suomi brate na ovom portalu imamo previše isfrustriranih dječaka koji samo gluposti valjaju, i dizu tenzije. Ali kada dodje ljeto, zavrsi skola i malo se pozvale na kupi sa djevojkama mozda se smire... ne mozes vjerovat sta ih je ovako kao Sloboda, odmah svadja, svi nesto zaebani hahah koji jad
Malmi_Suomi
@denimen9 drug moj to si dobro primjetio. Većina je ovdje , godišta od 2000 pa na dalje, takav osjećaj imam.
I yebem mu miša vidiš i sam da sam postavio pitanje za raju na portalu jer " ne razumijem se jbt pa pitam.
Mene nije stid pitati nešto i bilo koga ako nešto ne znam.
Ovaj @Sloboda je BALO nekakav 100% za razliku od tebe ISKRO moja.
Hvala drug na razumjevanje i podršci i tome što si shvatio moje normalno pitanje.
Pozdrav drug
Conan1
Jedan od najboljih trenutno u Bayern -u,al izgleda ti se ne slazes sa tim. Al dobro drzi se ti ekonomije i finansija...ne 'kidaj' zivce tamo gdje se ne razumijes...
Nele.
Njemac je to drug, nece oni beze bacit pare.
Nele.
Fudbal se i igra za nas obican svijet a ne za strucnjake. A ovi samo napisu nesto da eto ko i oni nesto kazu. I mi koji gledamo fudbal imamo pravo na konentar, ignor za budale je najveca kazna
Malmi_Suomi
@@Nele. U pravu si ti drug.
Od mog običnog pitanja ..... jeli puno para za ovog što dobro igra ali znam da je imao puno povreda ispade " polemika " . Ja eto pročitaj šta sam napisao i još pitam raju na portalu i na kraju me napadoše ko da radim u financijama a ne sektoru bezbjednosti. I što kažeš @@Nele. Na ignor.
Jbt sasvim normalno pita I šta raja misli jeli puno i ništa više. Haj Vozdra svima i SABUR
Amansio
Kako znaš @Nele eno oni pametnjakovići iz reala bacili 200 miliona bez plaća za pretrčavanje Bartre i škarica u finalu. Hazard nije imao ni to i ovaj mi je vehd opet i mesi je bio pa kasnije nije puno propuštao. I ja sam kao ti mislio neće Real bacit pare oni ne jednom već dva puta da utvrde gradivo. Ne prepirem se samo mala napomena.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.