Kiprani složni: Navijači bi mogli odigrati ključnu ulogu

Sutra duel Kipra i našeg nacionalnog tima

Kiprani složni: Navijači bi mogli odigrati ključnu ulogu

Adnan Beganović

U posljednjem susretu grupe B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nikoziji će sutra snage odmjeriti domaći Kipa i Bosna i Hercegovina.

Pobjedom nad Izarelom reprezentacija Kipra ostala je u igri za plasman u baraž za Evropsko prvenstvo, a veznjak kiparske reprezentacije Marios Nicolaou uvjeren je da on i saigrači uz pomoć publike mogu do historijskog rezultata.

"Na pravom smo putu. Dobili smo prvi finalni meč i sada smo fokusirani na Bosnu i Hercegovinu. Možemo slaviti, a navijači će ponovo biti s nama", izjavio je veznjak kiparske reprezentacije i grčkog Levadiakosa.

Defanzivni fudbaler APOEL-a, čije boje brani i naš Semir Štilić, Marios Antoniades, smatra da bi u sutrašnjem susretu ključnu ulogu mogla odigrati i publika.

"Želimo da sutra s nama budu svi. Došlo je vrijeme da se Kipar plasirana na veliko takmičenje, ali za uspjeh nam je potreban pun stadion", izjavio je Antoniades. 

13/10/2015 - CYPRUS VS BOSNIA PRE-MATCH TRAILER

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Posted by Kassianos Kourris on 11. oktobar 2015

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.