Kišić: Nadam se da ćemo iskoristiti naše prednosti
Kisić (broj 88) optimista pred važan meč

Mladi nogometaš Olimpika se nada bodovima iz Gračanice

Kišić: Nadam se da ćemo iskoristiti naše prednosti

S. Mlaćo

Fudbaleri Olimpika su u prethodnom kolu prokockali pobjedu protiv Novog Travnika (2:2).

Nakon što su imali prednost od dva pogotka dozvolili su gostima da dođu do remija, te tako prosuli dva važna boda.

Naredni susret Vukovi igraju u Gračanici protiv Bratstva, a jedan od onih koji bi mogli dobiti priliku od starta susreta je mladi Dženan Kišić.

"Nakon remija sa Novim Travnikom slijedi nam gostovanje u Gračanici. Bratstvo je dobra ekipa iako tabela ne pokazuje tako. Tokom sedmice smo dobili sve informacije o narednom protivniku i nadam se da ćemo iskoristiti naše prednosti, a njihove mane".

Kišić se nada da će opravdati povjerenje trenera.

"Svi mi mladi fudbaleri čekamo šansu i priliku da se pokažemo. Treneri nam daju minutažu, a na nama je da je iskoristimo na najbolji način"

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Šef struke tima sa Otoke Esad Selimović ima nekoliko nedoumica oko startnog sastava, nekoliko igrača je tokom sedmice treniralo smanjenim intenzitetom zbog povreda, pa će Selimović početnih jedanaest odabrati pred sami start utakmice.

Susret u Gračanici se igra sutra od 15:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi