Klaas-Jan Huntelaar nakon 17 godina osvojio prvu ligašku titulu u karijeri!

Igrao za Real, Milan, Schalke...

Klaas-Jan Huntelaar nakon 17 godina osvojio prvu ligašku titulu u karijeri!

Endin Čaušević

Fudbaleri Ajaxa danas su sa svojim navijačima proslavili duplu krunu, a na proslavi u Amsterdamu bilo je preko 100.000 navijača holadskog kluba.

Ajax je nedavno osvojio titulu u kupu, a jučer su osigurali i titulu prvaka Holandije. U nevjerovatnoj atmosferu igrači ovog kluba su s navijačima proslavili duplu krunu, a na proslavi je bilo čak preko 100.000 navijača.

Ova proslava je bila sigurno jedna od najdraži za Klaas-Jana Huntelaara koji je konačno s klubom uspio da osvoji ligašku titulu.

Huntelaar je u 17 godina dosadašnje profesionalne karijere igrao za PSV, De Graapschap, AGOVV, Heerenveen, Real Madrid, Milan i Schalke i nije uspio da osvoji titulu prvaka države s nekim od tih klubova.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Međutim, ovom 35-godišnjem napadaču na zalasku karijere se ispunila i ta želja jer je konačno nakon 17 godina uspio da s Ajaxom osvoji titulu prvaka Holandije.

Top Komentari

Dobojlija
A zeljo je doktorirao kako izgubiti licencu
2 0
Keno
Da je makar igrao pa hajd
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi