Kladioničari na teškom ispitu: Možda radije zaobići par Cardiff - Leicester?
Neće to biti nimalo lako igračima Leicestera, koji su i dalje pod velikim šokom zbog tragičnog gubitka vlasnika i predsjednika kluba, ali to može da bude i mač s dvije oštrice...

Kome je tu sada do nogometa?

Kladioničari na teškom ispitu: Možda radije zaobići par Cardiff - Leicester?

E. Škorić

Vikend je pred nama, nastavljaju se nogometna uzbuđenja, a opet je naravno fokus na mečevima u engleskoj Premier ligi.

Taj otočki nogomet prepun zvijezda svakako se ne propušta, mada subota i ne donosi neke posebne derbije.

U fokusu će ipak biti duel koji se igra od 16 sati u Cardiffu, gdje gostuje Leicester. Igrači Leicestera odlučili su da odigraju ovaj meč, samo šest dana nakon što je preminuo njihov vlasnik nakon pada helikoptera u blizini King Power stadiona.

Ako budete željeli da se kladite na ovaj par, dobro razmislite. Leicester ima veliki motiv da se dobrim rezultatom na neki način oda počast tragično preminulom vlasniku, a s druge strane, potreseni Jamie Vardy i društvo možda uopće ne budu sposobni da ovako šokirani dođu do dobre igre i rezultata.

Uostalom, sam menadžer Lisica Claude Puel je istakao da "nije nam nogomet ni na kraju pameti".

"Nismo ove sedmice previše mislili o nogometu, ali u narednim utakmicama želimo odati počast čovjeku koji je mnogo toga uradio za ovaj klub. Rezultat nije važan, ali naša želja je da budemo što bolji zbog njega", kazao je trener Puel.

S crnim florom na rukavu i s minutom ćutnje odat će se počast Vihaciju na svim terenima u Engleskoj.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I nije lako biti pametan, pa sutra odigrati 'dobitnu' kombinaciju. MOZZART nudi čak 3.30 na Cardiff koji će igrati protiv potresene ekipe Leicestera, 2.25 je na goste koji žele da odaju počast svom preminulom predsjedniku. Kompletnu ponudu pročitajte OVDJE.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Poslije će reći da je to bilo za rahmetli gazdu.
0 0
karlhajncbrazzzo
Tu će biti golova kao u priči. Preko 4 gola treba igrati.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi