Kladioničari, oprez! Cardiff je večeras posebna priča

Ne dobijaju mečeve sredinom sedmice

Kladioničari, oprez! Cardiff je večeras posebna priča

E. Škorić

U utorak navečer igra se nekoliko mečeva u okviru 28. kola engleske Premier lige.

Timovi iz vrha tabele igraju sutra, nema večeras dakle ni Chelseaja, Arsenala, Manchester Citjya, Liverpoola, Tottenhama, Uniteda.... Međutim, ni ovako ne bi trebalo izostati uzbuđenja.

Leicester recimo igra zanimljiv meč s Brightonom na King Poweru, Newcastle dočekuje Burnley i to su sve dueli za bijeg iz donjeg dijela tabele.

Također, pomno će se pratiti meč Cardiffa i Evertona, gdje domaćin ima veliki imperativ pobjede jer se nalazi bod od opasne zone, no u prilog mu ne ide jedna stvar - tradicija.

Cardiff, naime, nikada nije slavio kada je igrao sredinom sedmice - utorak, srijeda i četvrtak, a u tim "nevikend" danima ima omjer od tri remija i šest poraza i u tih devet utakmica Velšani su zabili samo dva gola.

Cardiff je uz to primio najviše golova kod kuće od svih drugih premierligaških ekipa, čak 28, a po pet su im zabijali Manchester City, United i Watford.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ukoliko ste planirali da se kladite na ovaj par, onda vam ove informacije mogu biti korisne, a kompletnu ponudu za ovaj meč pogledajte na MOZZART kladinici klikom OVDJE.

Top Komentari

a.sijak1
Everton je u losoj formi i mislim da ce ih dobit kvalitetniji su od Cardifa tako da hladna dvica
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi