Kladionice danas ne vjeruju toliko vodećem dvojcu Premijer lige BiH
(Foto: T. Hebib) Ipak se radi o derbijima, a jasno je i koliko su ovi mečevi važni za sve strane

Sarajevo je favorit, ali...

Kladionice danas ne vjeruju toliko vodećem dvojcu Premijer lige BiH

Danas se igraju sve utakmice 27. kola Premijer lige BiH, a vidjet ćemo i dva derbija.

Prvi je na rasporedu onaj između Slobode i Sarajeva na Tušnju, a igra se od 16:30 sati.

Lideru na tabeli, FK Sarajevo, je pobjeda neophodna kako bi izašao iz krize i mirnije ušao u sami finiš sezone, ali će imati težak zadatak protiv Slobode koja i kada se muči može svakome napraviti probleme.

Sloboda igra dosta loše u 2019. godini, a u Tuzli se već pojavljuju glasine da se treneru Naliću "trese stolica". Zbog toga je i za Slobodu ova utakmica izuzetno važna i mora ići na pozitivan rezultat.

Iako su između Sarajeva i Slobode 23 boda, bordo tim danas na Tušnju nije izraziti favorit, a kladionica MOZZART na pobjedu izabranika Husrefa Musemića daje kvotu 2.40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel na Tušnju!

Drugi derbi koji će danas moći pratiti ljubitelji bh. fudbala je onaj hercegovački, na Pecari.

Trećeplasirani Široki dočekuje drugoplasirani Zrinjski koji 27. kolo dočekuje sa četiri boda zaostatka za Sarajevom.

Nije potrebno napiminjati kolika je važnost ovog susreta u kojem će Zrinjski tražiti petu vezanu pobjedu kako bi zadržao priključak za Sarajevom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kladionice nešto više šansi za pobjedu danas, ipak, daju Širokom, pa je tako u kladionici MOZZART kvota na pobjedu domaćina u hercegovačkom derbiju 2.70. Kvota na pobjedu Zrinjskog je tek nešto veća.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel na Pecari!

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Avayan
HUSREFE ODLAZI!!!!
0 0
Edin Merlin
Svi u napad,jedan je Hase !!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti