Kladionice 'izbacile' kvote za duel FK Sarajevo - Celtic FC: Zaslužuju li bordo momci više od ovoga?

Celtic veliki favorit

Kladionice 'izbacile' kvote za duel FK Sarajevo - Celtic FC: Zaslužuju li bordo momci više od ovoga?

Fudbaleri Sarajeva ovih dana vrijedno rade kako bi se što bolje spremili za početak izazova u Ligi šampiona. 

Bordo tim će, kao prvak Bosne i Hercegovine, našu zemlju predstavljati u Ligi šampiona, a protivnik je jedan od najtežih mogućih - Celtic.

Sarajevo je trebalo prvi meč igrati u Škotskoj, ali nakon žrijeba klubovi su se dogovorili da se domaćinstvo promijeni pa ćemo za sedam dana na Koševu gledati pravi spektakl.

Obzirom da se dan prve utakmice približio, kladionice su izbacile i koeficijente za ovaj susret, a po njima vidimo da će Celtic imati veliku ulogu favorita.

Iako će Sarajevo prvi meč igrati pred domaćim navijačima koji će, bez sumnje, napraviti fantastičnu atmosferu, ipak kladionice smatraju da škotski tim ne bi trebao imati problema.

MOZZART nudi kvotu od 1,50 na pobjedu Celtica, dok je koeficijent na bh. predstavnika 6,50.

Podsjetimo, prvi susret između Sarajeva i Celtica igra se sljedećeg utorka od 19,45 časova.

"Podcijeniti ekipu poput Sarajeva bi bila najveća greška"

Jedan od onih koji susret protiv FK Sarajevo ne smatraju nimalo lakim je krilni napadač Celtica Daniel Arzani. 

On kaže da bi bila velika greška podcijeniti bordo tim. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Najveća greška bi bila podcijeniti ekipu poput ove. Mora se pristupiti svemu jako ozbiljno, ipak je ovo Liga prvaka. Mi moramo samo dobro prostudirati protivnika i igrati što bolje možemo... Imamo kvaliteta da se kvalifikujemo i mislim da ćemo to uraditi", izjavio je Arzani.

Inače, on neće pomoći saigračima u prvom meču jer tek 'hvata' formu nakon povrede ligamenata koljena. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kladionicar_iz_mira
Bijedni Tuzlaci, radioaktivni Zenicani i gurbeti sa golubarnika najaktivniji na temi Lige sampiona. :) :) Bijeda prizeljkuje poraz Sarajeva da likuje jer sama nije u stanju da izadje u Evropu. Pobjeda protiv Mladosti im je premija, a nakveci uspjeh u Evropi poraz Sarajeva. Jadovi
73 0
tuzlaak
Milsim da je kvota 1.5 na Celtic prevelika...
2 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi