Kladionice ne vjeruju u Zrinjski i pored odličnog rezultata u Utrechtu

Jasno je ko je favorit

Kladionice ne vjeruju u Zrinjski i pored odličnog rezultata u Utrechtu

E. Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog u četvrtak na svom terenu dočekuju Utrecht u okviru revanš utakmice drugog pretkola Evropske lige.

Plemići su iznenadili sve veoma dobrim izdanjem u prvoj utakmici u Utrechtu koja je završena 1:1. Zrinjski ima odličan rezultat pred revanš u Mostaru, ali je jasno da je holandski tim i dalje favorit.

Utrecht će sigurno pokušati što prije riješiti pitanje putnika u treće pretkolo, no Zrinjski je pokazao da je itekako sposoban za velika iznenađenje.

Utakmica ovih klubova igra se u četvrtak u 19 sati Pod Bijelim brijegom, a kladionice su ponovo itekako više na strani holandskog kluba.

U prvom meču kvota na pobjedu Utrechta bila je svega 1.20, ali je Zrinjski pokazao da su ih itekako olako shvatili. No, i ovaj put kvota na pobjedu Utrechta je znatno manja iako igraju u gostima.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Kladionice ne vjeruju da Zrinjski može do pobjede i zbog toga su svi iznenađeni kvotom na trijumf Plemića. S druge strane kvota za pobjedu Utrechta je pokazatelj da je ovaj klub veliki favorit u ovom dvomeču.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovu utakmicu i to na OVOM linku.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE