Kladionice nisu digle ruke od Zmajeva

BiH veliki favorit na Kipru

Kladionice nisu digle ruke od Zmajeva

Džeko, Pjanić i kompanija veliki su favoriti na Kipru, sudeći barem prema kladionicama. 

Iako su naši reprezentativci u prošlosti gotovo redovno imali problema protiv reprezentacije Kipra, kladionice smatraju da ovaj put to neće biti slučaj. 

Naši momci će gostovati u Nicosiji 31. ovog mjeseca u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a kladionice većinom nude koeficijent od 1.50 do 1.55 na pobjedu Zmajeva. S druge strane, na pobjedu Kiprana koeficijenti se kreću od 6.25 do 7.00. 

Naravno, naša reprezentacija još uvijek ima ozbiljne šanse da se plasira na Svjetsko prvenstvo, a sve pobjede u preostale četiri utakmice bi nam to i garantovale. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Meč između Kipra i Bosne i Hercegovine igra se u četrtak navečer od 20.45 sati. Poslije toga Zmajevi će u nedjelju igrati protiv Gibraltara. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti