Zmajevi će na Kipru prije meča obaviti četiri treninga
Foto: EPA

Počinje 'operacija Kipar'

Zmajevi će na Kipru prije meča obaviti četiri treninga

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine za nekoliko dana odigrat će na Kipru meč 7. kola kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine. 

Protivnik je veoma nezgodan za naše momke, ali pobjeda je imperativ kako bi se zadržao priključak za Belgijom i Grčkom koje se nalaze na prva dva mjetsa u grupi H. 

Naša reprezentacija okupit će se sutra na Kipru, a iste večeri će obaviti i prvi trening. Već sutradan naši momci imat će dva treninga na stadionu Makarion, a do utakmice će odraditi još jedan trening i to u srijedu navečer. Meč se igra u četvrtak sa početkom od 20.45 sati po srednjeevropskom vremenu. 

Nakon utakmice naša reprezentacija će odmah u petak ujutru putovati na Gibraltar gdje ih u nedjelju očekuje kvalifikacioni meč protiv domaće selekcije. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjetimo, Zmajevi nakon šest kola imaju 11 bodova, odnosno jedan manje od Grčke i pet manje od Belgije, a do kraja kvalifikacija ostale su još četiri utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi