Kladionice su joj nudile bogatstvo u "prijevremenoj isplati", ali ona je hrabro išla do kraja...

Navijačica Liverpoola

Kladionice su joj nudile bogatstvo u "prijevremenoj isplati", ali ona je hrabro išla do kraja...

E. Škorić

Navijačica Liverpoola Tanya Hanley se prije početka sezone kladila sa 100 funti na to da će njen omiljeni klub na kraju sezone osvojiti četiri trofeja.

Redsi su osvojili ranije Liga kup i FA kup Engleske, ali su u nedjelju u dramatičnoj završnici ostali bez titule u Premiershipu. Pobijedili su Wolverhampton s 2:1, ali je Manchester City, iako je gubio s 0:2, na kraju s 3:2 slavio nad Aston Villom i tako postao prvak.

Liverpoolu ostaje još prilika da osvoje Ligu prvaka, a to neće biti nimalo lako jer ih čeka duel s Real Madridom u subotu u Parizu u velikom finalu. Ipak, Jurgen Klopp i njegovi igrači pokušat će na sjajan način okončati sezonu i osvojiti treći trofej.

Kako god završilo, Tanya Hanley više nema čemu da se nada jer je ona u nedjelju izgubila šansu da dobije novac.

Imala je priliku da osvoji čak 367.000 funti, ali samo ako Liverpool osvoji četiri trofeja. Nadala se stoga u nedjelju osvojenom Premiershipu, ali...

"Imala sam osjećaj da Liverpool to može i da će se nešto veliko dogoditi. Moji prijatelji su se isto kladili na to, pa sam i sama odlučila da rizikujem", rekla je djevojka.

Oglasi

Najzanimljivije je počelo prošle subote, dan prije odlučujućeg kola Premijer lige.

Kladionica u kojoj je Tanya stavila okladu kontaktirala ju je i ponudila joj gotovinu – odnosno mogućnost da dobije određeni iznos ako odbije okladu. Prva ponuda bila je 22.712 funti - djevojka je odbila. Bila je uvjerena u dobitak.

U nedjelju, 30 minuta prije početka utakmica, ponuda je porasla na 35.000 funti - i opet odbijena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Onda 20 minuta do kraja kada je City gubio s 2:0 od Aston Ville, Liverpoolu je trebao samo jedan gol za naslov - a Tanya je odbila treću ponudu kladionice od 95.000 funti.

Ostala je da vjeruje do kraja sa 100 uloženih funti, ali je ipak uslijedilo razočarenje i to duplo - ni dobitka, a ni titule, no barem je dobila malo pažnje u engleskim medijima.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
E jesi glupa, nek si izgubila, bas mi je dragi
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi