Kladionice vjeruju u pobjedu Zmajeve, kvote su iznenadile i one najoptimističnije navijače

BiH sutra protiv Grčke

Kladionice vjeruju u pobjedu Zmajeve, kvote su iznenadile i one najoptimističnije navijače

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra u Atini protiv selekcije Grčke u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Zmajevi su prije dva dana u odličnoj utakmici u Zenici pobijedili Finsku sa 4:1 čime smo ostali u igri da se plasiramo na Evropsko prvenstvo kroz kvalifikacije.

Međutim, izabranici Roberta Prosinečkog više nemaju pravo na kiks, te moramo upisati tri pobjede do kraja uz nadu da će Finska negdje ispustiti bodove.

Veliki ispit pred našom selekcijom je već sutra kada gostujemo kod uvijek neugodne Grčke. Iako Grci igraju bez većine najboljih igrača jasno je da će se novi igrači željeti dokazati selektoru i izboriti za mjesto u reprezentaciji u budućnosti.

Posao našoj selekciji dodatno otežava činjenica da Prosinečki ne može računati na Edina Džeku koji ima problema s povredom. Ipak, ukoliko želimo na EP onda moramo osvojiti tri boda u Grčkoj i sigurno je da će naši momci dati svoj maksimum.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Bh. reprezentativci imaju vjeru da mogu napraviti dobar rezultat u Atinu, a njima vjeruju i kladionice. Na iznenađenje mnogih kvota na pobjedu BiH je manja nego na pobjedu Grčke iako je ova selekcija domaćin.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovaj meč koje su mnoge iznenadile, ali pozitivno. Kvote za meč Grčka - BiH pogledajte OVDJE. Podsjećamo, meč se igra sutra od 20:45 sati.

Top Komentari

Ali
Napise nam jos neki put kako smo pobijedili Finsku,da je Dzeko povrijedzen da ce nam kvote pomoci da pobijedimo.Da nije mozda novi muftija sta klanjao.nabijem vas i vas portal
0 0
zvjezdan10
prije utakmice s finskom kvota na grke bila 2,40 a na naše 2,80 , a pazi obrata sad
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi