Bizarna navijačka ljubav: Zbog kluba sam sebi iskopao grob
Foto - Screenshot

Nevjerovatna scena

Bizarna navijačka ljubav: Zbog kluba sam sebi iskopao grob

M. Šljivak

Navijačka ljubav prema klubovima često zna prijeći sve moguće granice.

Često možemo svjedočiti tome da navijači čine zaista lijepe stvari za svoje klubove, ali ima i onih koji jednostavno pretjeruju u 'ljubavi'.

Takav slučaj je sa slovenačkim skijašem Klemenom Kosijem. On je veliki navijač Maribora i iskazuje zaista čudnu ljubav prema 'Ljubičastim'.

Ovog puta je otišao predaleko. Kako njegovom timu ove sezone ne ide baš najbolje on je odlučio snimiti 'ponovno rađanje' kluba.

A to je učinio na zaista bizaran način. Zakopao se u zemlju glumeći da je mrtav, a zatim se pojavio iz zemlje označavajući tako 'novo rođenje' kluba za kojeg navija.

Postavio je Klemen snimak na društvene mreže. Naravno, izazvao je veliku pažnju, a sve je pratila pjesma slovenačkog velikana.

Oglasi

[facebook]https://www.facebook.com/kosiklemen/videos/618667252934482/[/facebook]

NK Maribor veoma je loše počeo novu sezonu u prvenstvu Slovenije i nalaze se na poziciji koja je šokirala apsolutno sve ljubitelje fudbala.

Nakon domaćeg poraza u najvećem derbiju od Olimpije iz Ljubljane s 2:0, Maribor je pao na posljednje mjesto sa samo tri osvojena boda nakon četiri odigrana meča.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

U Evropi će imati mogućnost da izbore barem grupnu fazu Konferencijske lige. To je vjerovatno glavni cilj ovog kluba, no niko nije očekivao ovako loš početak sezone.

Trener Radovan Karanović i ekipa su pod velikim pritiskom navijača i vidjet ćemo kako će na sve odgovoriti u ostatku sezone.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije