Klopp će pobijesniti kada ovo vidi: Tottenhamu nije dosuđen očigledan penal

Sudija nije ništa svirao u ovoj situaciji

Klopp će pobijesniti kada ovo vidi: Tottenhamu nije dosuđen očigledan penal

S. Pašalić

Manchester City je u okviru 35. kola engleske Premier lige savladao na Etihadu Tottenham sa 1:0.

Tri dana nakon nevjerovatne utakmice u četvrtfinalu Lige prvaka Građani su dočekali Spurse s nadom da stignu do pobjede koja bi ih ostavila u igri za naslov prvaka Engleske.

Ipak, ovo je bila potpuno drugačija utakmica u odnosu na onu koja je odigrana u srijedu, a City je na kraju slavio s 1:0 golom Fodena koji je pogodio mrežu Tottenhama u 5. minuti.

Građani su upisali minimalnu pobjedu iako su imali još nekoliko sjajnih prilika da povećaju vodstvo i tako riješe sve dileme oko pobjednika.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Cityju se to moglo osvetiti u 59. minuti kada je Walker u svom šesnaestercu očigledno igrao rukom, ali sudija nije dosudio penal za Tottenham.

Na kraju je ekipa Pepa Guardiole stigla do pobjede i ponovo zasjela na prvo mjesto na tabeli, ali veliko je pitanje kako bi se ova utakmica završila da se u Engleskoj koristi VAR.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirT
Nek vidi sta su sve njima sudili kao penal.. Da im nisu svasta sudili imali bi 8-9 bodova manje od Citya
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi