Zaoštrilo se između Guardiole i Kloppa, a Pep je poručio: Pogledaj na kalendar!
Foto - EPA

Pred veliki derbi

Zaoštrilo se između Guardiole i Kloppa, a Pep je poručio: Pogledaj na kalendar!

M. Šljivak

Manchester City igra fenomenalno ove sezone i tim Pepa Guardiole je trenutno najveći favorit za titulu prvaka.

Nedjelja Građanima donosi gostovanje kod aktuelnog prvaka Liverpoola koji je sedam bodova iza, a pred ovaj meč vodi se oštra igra riječima dvojice menadžera.

Jurgen Klopp smatra da je City prvi iz razloga što je imao više vremena za odmor od Redsa.

"Nismo imali pauze za razliku od Manchester Cityja koji je zbog Covida imao dvije sedmice odmora. Teška je ovo godina", rekao je Klopp.

Pep Guardiola je odmah reagovao i poručio je Kloppu da pogleda na kalendar.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Jurgen treba pogledati na kalendar. Kada ga vidim, pitat ću ga koliko smo imali slobodnih dana. Iznenađen sam, mislio sam da nije takva vrsta menadžera. Ne slažem se sa takvim komentarima", poručio je Pep.

Meč Liverpoola i Cityja igra se u nedjelju od 17:30 sati.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi