Klopp: Imali smo sreće večeras

Trener Liverpoola nakon meča

Klopp: Imali smo sreće večeras

Trener Liverpoola Jurgen Klopp priznao je nakon večerašnjeg susreta protiv Rome na Olimpicu da je njegov tim imao mnogo sreće.

Roma je slavila sa 4:2 u revanšu polufinala i falio joj je još samo jedan gol do produžetaka, ali ipak nije bilo vremena za tako nešto.

Klopp je nakon meča poručio da njegov tim nije koristio prostor koji je Roma ostavljala jer je 'ganjala' rezultat i da su se zbog toga našli u problemu.

"Ovo je 100 posto finale za Seana Coxa (Liverpoolov navijač koji se nalazi u komi). Rekli smo i prije meča za to, a sada smo u finalu. Sve naše molitve i želje su uz njega. Danas smo imali sreće, svjesni smo toga. Roma je veoma jaka. Imali smo ono što smo htjeli u prvom poluvremenu. Smirili smo ih jer smo vodili 2:1, sve je bilo dobro", rekao je Klopp pa nastavio:

"Ali, onda nismo igrali dobre kontre, nismo koristili dovoljno prostora kojeg su nam ostavljali i izgubili smo utakmicu".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Šta mogu da kažem o finalu? Moramo igrati mnogo bolje nego večeras, a dobre vijesti su da možemo igrati puno bolje nego večeras".

Podsjetimo, Liverpool će u finalu Lige prvaka igrati protiv Real Madrida.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti