Klopp: Kada me Liverpool kontaktirao osjećao sam se kao kada sam upoznao svoju suprugu

Bila je to ljubav na prvi pogled

Klopp: Kada me Liverpool kontaktirao osjećao sam se kao kada sam upoznao svoju suprugu

Endin Čaušević

Njemački stručnjak Jurgen Klopp je u oktobru 2015. godine preuzeo ekipu Liverpoola što je bio pun pogodak ovog kluba.

Klopp je za nekoliko sezona stvorio jednu od najboljih ekipa na svijetu, te je s Redsima prošle sezone osvojio Ligu prvaka. Liverpool je ove sezone na odličnom putu da osvoji Premiership prvi put nakon 30 godina.

Naravno, velike zasluge za to idu Kloppu koji je zaista napravio nevjerovatan tim. Ovja 52-godišnji stručnjak nedavno je produžio ugovor s Redsima i na Anfieldu će ostati do ljeta 2024. godine.

Jasno je da Klopp i Liverpool jednostavno pripadaju jedno drugome, te da je to bila ljubav na prvi pogled. Klopp je to objasnio na jedan veoma zanimljiv način.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sjećam se kada sam prije pet godina bio bez kluba. Bilo je dosta ponuda, ali sam prvo odlučio da se malo odmorim. Onda me agent nazvao i rekao da je Liverpool zainteresovan za mene. Tada sam se osjećao kao kada sam upoznao svoju suprugu. Vidio sam je i pomislio 'Ok, nju ću oženiti'. Tako je bilo i Liveproolom od prvog trenutka", rekao je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi