Immobile: Susret s Kloppom u pogrešno vrijeme
EPA

Danas rešeta mreže u Italiji

Immobile: Susret s Kloppom u pogrešno vrijeme

Sjajni napadač Lazija Ciro Immobile prisjetio se dijela karijere u kojem je sarađivao sa Jurgenom Kloppom.

Italijanski reprezentativac je sa Kloppom sarađivao u sezoni 2014/2015. kada je nosio dres Borussije Dortmund, ali tada nije bio ni sjena golgetera kakav je danas.

Poslije svega tri pogotka u Bundesligi odlučio je Immobile da karijeru nastavi u Sevilli, odakle je kasnije preko Torina došao u Lazio koji zahvaljujući upravo njegovom doprinosu vodi bitku za naslov prvaka Serie A.

Prisjećajući se njemačke avanture, Immobile je kazao kako mu je žao što ga Klopp nije trenirao kada je sazrio kao igrač.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Klopp i ja smo se upoznali u pogrešno vrijeme naših karijera. Volio bih da je mogao da zarađuje sa pravim Immobileom", izjavio je 30-godišnji napadač koji je ove sezone u Italiji postigao 26 pogodaka.

To ga čini ujedno i najboljim strijelcem Serie A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi