Klopp: Lazare, dobrodošao, sada je sve na tebi
FOTO: EPA

Dobit će novu šansu na Anfieldu

Klopp: Lazare, dobrodošao, sada je sve na tebi

Njemački stručnjak Jurgen Klopp potvrdio je da će pružiti Lazaru Markoviću novu šansu u Liverpoolu.

Marković se nije izborio za ozbiljniju minutažu u Liverpoolu u eri Brendana Rodgersa i potom je proslijeđen na posudbu u Fenerbahče. Ipak, sadašnji menadžer Liverpoola smatra da je njegov prethodnik napravio grešku. 

"Prije početka sezone reći ću mu 'Dobrodošao, sada je sve na tebi'. To je tako u fudbalu, ukoliko želi da se vrati u Liverpool dobit će šansu. Nemamo veliki izbor na krilnim pozicijama i potrebna nam je veća konkurencija, pogotovo zbog Evropskog prvenstva. Imat će dovoljno vremena da pokaže šta zna", kazao je Klopp u razgovoru za britansku štampu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjećanja radi, Marković je u Liverpool stigao 2014. godine iz Benfice uz obeštećenje od 20 miliona funti.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti