Mogu li Redsi do Lige prvaka?
FOTO: EPA

Klopp ne razmišlja o plasmanu u TOP 4

Mogu li Redsi do Lige prvaka?

Adnan Beganović

U okviru 28. kola Premiershipa fudbaleri Liverpoola su na Anfieldu sa ubjedljivih 3:0 savladali Manchester City.

Ovom pobjedom Redsi su se probili na 8. mjesto tabele, a trenutno su udaljeni šest bodova od četvrtoplasiranog Cityja, koji ima utakmicu manje.

Do kraja Premiershipa ostalo je još deset kola, tako da se navijači Redsa nadaju da njihovi ljubimci mogu do Lige prvaka, no menadžer Jurgen Klopp o tome previše ne razmišlja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moramo zadržati borbeni duh koji nam može donijeti mnogo dobrih stvari u finišu sezone. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da na kraju budemo što bolje plasirani. Ne razmišljam o TOP 4, fokusian sam samo na prikupljanje što većeg broja bodova, počevši od narednoe utakmice protiv Crystal Palacea", izjavio je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi