Liverpool je za njega već prošlost - Klopp daleko od Anfielda počeo sa "novim životom"
FOTO: guliverimage

Odmor je krenuo

Liverpool je za njega već prošlost - Klopp daleko od Anfielda počeo sa "novim životom"

Esmer Oštraković

Jurgen Klopp već je počeo novi život nakon što je napustio klupu Liverpoola i to dosta daleko od ovog kluba.

Prošlog vikenda Klopp je posljednji put sjedio na klupi Liverpoola, a njegova sada već bivša ekipa slavila je sa 2:0 protiv Wolverhampton Wanderersa.

Golove u pobjedi Liverpoola na toj utakmici postigli su Alexis Mac Allister, te Jarell Quansah, a nakon utakmice uslijedio je oproštaj Kloppa od navijača, te od kluba.

Klopp je imao jako emitovan govor nakon utakmice, a tražio je od navijača da pruže punu podršku njegovom nasljedniku. To će biti Nizozemac Arne Slot.

Nekoliko dana nakon veliki emocija i oproštaja od Anfielda, Jurgen Klopp je odlučio da se odmari od sveta i to u Španiji.

Oglasi

Engleski novinari tvrde da su Jurgen i njegova supruga Ulla fotografisani u Španiji i to kako se odmaraju.

"Kao što je ranije rečeno Klopp je krenuo sa odmorom. Odsjeo je u luksuznom hotelu u Španiji.

Tamo će se odmarati dok njegova nova villa vrijedna 3.4 miliona funti ne bude gotova", tvrde Englezi.

Prisustvovat će Klopp naravno finalu Lige prvaka koje će na Wembleyju odigrati njegov bivši klub Borussia Dortmund i Real Madrid.

Osim toga Klopp se pohvalio na društvenim mrežama da polako počinje brusiti formu na teniskom terenu.

[instagram]https://www.instagram.com/kloppo/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b0a7a164-dfd1-4f11-8645-7cbcdacfa742[/instagram]

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako je još u januaru naveo Klopp će odmoriti godinu dana, a nakon toga krenut će u potragu za novim klubom.

Pitanje je samo šta ukoliko ranije dobije neku ponudu koju "ne može odbiti". Navijači Liverpoola bi sigurno bili jako ljuti na njega da prekrši dato obećanje.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi