Burno u Liverpoolu: Klopp zabrinut, pred Redsima "ključna" sedmica

Atmosfera nije baš sjajna

Burno u Liverpoolu: Klopp zabrinut, pred Redsima "ključna" sedmica

H. Zilić

Pred Liveproolom je možda i ključna sedmica.

Ostvrski mediji lansirali su vijest da još nije postignut dogovor između Jordana Hendersona i Uprave kluba oko produženja ugovora, tako da bi kapiten mogao napustiti Anfield.

Jurgen Klopp je zabirnut i to s punim pravom.

Eventualni odlazak Hendersona značio bi ozbiljne probleme, jer je ranije otišao Wijnaldum, a novog veznjaka još nema.

Klopp želi što prije da se završi posao oko Otavija i ako je moguće oko Sabitzera, a to je jutros i saopštio Upravi kluba prenose pojedini engleski mediji, međutim Nijemcu su ruke vezane.

Uprava će imati posljednju riječ, a navijači lagano gube strpljenje.

Liverpool ne smije zatezati ovo ljeto. Pojačanja mora biti. Blizu odlaska je i Xherdan Shaqiri, a osim doalska Ibrahime Konatea, Redsi ništa konkretno nisu uradili na transfer polju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vremena je sve manje, sezona počinje sredinom augusta, a Klopp nema pravu sliku rostera.

Mogući odlazak Hendersona dodatno je upalio alarme na Anfieldu, koji su bili utišani, a čini se da je sada došlo vrijeme za konkretne poteze, možda već ove sedmice.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...prodati ga pod hitno,niko ne moze ucjenjivati klub...Klopp je Hendersonu pruzio priliku kada su ga svi navijaci Liverpoola ismijavali jer je bio taraba,dao mu i kapitensku traku,a on sada ovako vraca i ucjenjuje...prosjecan igrac koji je umislio da je neka klasa...
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi