Klopp ne zna za pobjedu u Liverpoolu
Foto: EPA

Liverpool ostao bez pobjede

Klopp ne zna za pobjedu u Liverpoolu

Midhat Šljivak

Jurgen Klopp i dalje ne zna za pobjedu na klupi Liverpoola. Nakon remija s Tottenhamom i Rubinom, večeras je s Anfielda bod odnio Southampton (1:1).

Prvo poluvrijeme je donijelo bolju igru Southamptona. Imali su bolje šanse, a u finišu prvog dijela su preko Virgila van Dijka su propustili najbolju priliku prvog dijela. Ipak, Simon Mignolet je odbranio, te se na odmor otišlo bez golova.

Nije lijep fudbal viđen ni u nastavku, ali je Liverpool ipak uspio da stigne do vodstva.

Igrala se 77. minuta. James Milner je asistent, a mrežu gostiju sjajno pogađa Christian Benteke za prednost Liverpoola od 1:0.

Ipak, na kraju je Liverpool ostao bez pobjede. U 86. minuti Sadio Mane je pogodio za izjednačenje rezultata na 1:1, a ovo je na kraju bio i konačan rezultat susreta.

Tako je Jurgen Klopp ponovo ostao bez pobjede u trećem susretu na klupi Redsa.

Premier liga, 10. kolo:

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool - Southampton 1:1 (Benteke 77' / Mane 86')


1-0 Christian Benteke Amazing Goal HD... by zidanekrisz
Sadio Mane 1:1 | Liverpool - Southampton 25.10... by EuropeanLeagueLiveGoal

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti