7

Komentari (7)

Sanin_Mostar
Pisam se po zlatnim loptama kad ih novinari biraju...
denimen9
Misli Benzema ali kaze Salah, diplomatija
MaDaj
Idemo sad po jedan članak za svakog trenera ili igrača koji misli da njegov igrač/suigrač je trebao dobiti bolju poziciju… fakat uredu, misli, i u nekim slučajevima je i istina, medjutim ne pita se samo jedna osoba, pita se njih 509..
miki30
Jeste naporni sa tim Ballon D'or. Koga interesuje ta nagrada? Svako svog konja hvali, pa tako i Klopp, Laporta, Perez, Kahn! Bitno je šta Fifa i Uefa kažu, a ne tamo neke novine France Football. Pa vidite da se čitav svijet smije ovoj nagradi, smiješna ceremonija.
MaDaj
Bas se UEFA i FIFA ništa ne broje, vlasnik nagrade francuski paganina, glasači kapiteni i treneri reprezentacija i po jedan sportski novinar iz većine zemalja .. dakle nigdje veze, ali ću se 100% složiti sa prvim dijelim tvog komentara
Dasler
Čovjek istinu govori
Klicko
Normala da je greska.Salah morao da bude medju prva 3 sto posto.Jedan panj kao sto je benzema i penalty machine cr7 ispred njega hahahaha.SMIJESNO
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.